Javni poziv za prijavu kandidata za osposobljavanje - sticanje ključnih vještina za ovlašćenog ispitivača za polaganje vozačkog ispita




Javni poziv za prijavu kandidata za osposobljavanje - sticanje ključnih vještina za ovlašćenog ispitivača za polaganje vozačkog ispita

MAŠINSKI FAKULTET UNIVERZITETA CRNE GORE objavljuje

 

JAVNI POZIV

za prijavu kandidata  za osposobljavanje -  sticanje ključnih vještina za

OVLAŠĆENOG ISPITIVAČA ZA POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA, u skladu sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja  na putevima

 

 

 

 

 

 

Uslovi za upis, odnosno uključivanje u program obrazovanja:

Ø  Za  Ovlašćenog ispitivača za polaganje vozačkog ispita za upravljanje motornim vozilom kategorije A (obuhvata kategorije AM, A1, A2 i A) ili kategorije B (obuhvata kategorije B1 i B), lice koje ima:

·         VII1 nivo kvalifikacije obrazovanja

·         najmanje 23 godine života i

·         vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom odgovarajuće kategorije, najmanje tri godine;

Ø  Za Ovlašćenog ispitivača za polaganje vozačkog ispita za upravljanje motornim vozilom kategorije B+E, kategorije C (obuhvata kategorije C1 i C), kategorije C+E (obuhvata kategorije C+E i C1+E), kategorije D i kategorije D+E (obuhvata kategorije D+E i D1+E), lice koje ima:

·          VII1 nivo kvalifikacije obrazovanja

·         vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom odgovarajuće kategorije, najmanje pet godina i

·         najmanje tri godine iskustva kao ispitivač za polaganje vozačkog ispita za upravljanje motornim vozilom kategorije B .

 

Maksimalan broj kandidata za upis: 10

 

Termin održavanja:

Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za Ovlašćenog ispitivača za polaganje vozačkog ispita sprovešće se u periodu od 17. do 20. septembra 2024. godine.

Izvođenje programa obrazovanja počeće 17. septembra 2024. godine u 9 časova, u sali 224, drugi sprat, zgrada Tehničkih fakulteta, ulica Džordža Vašingtona bb, Podgorica.

Agenda osposobljavanja (struktura programa, raspored, okvirna literatura) biće objavljena nakon formiranja spiska primljenih kandidata za osposobljavanje.

 

Termin prijavljivanja:

Prijavu za učešće na Programu obrazovanja potrebno je podnijeti na e-mail: ceds@ucg.ac.me, zaključno sa 10. septembrom 2024. godine.

Prijava treba da sadrži: Ime i prezime kandidata, datum rođenja, skenirano u PDF formatu dokaz o VII1 nivou kvalifikacije i vozačku dozvolu.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Original/ovjerena kopija dokaza o ispunjenosti uslova kandidata se dostavlja izvođaču programa obrazovanja najkasnije na dan početka osposobljavanja.

 

Rangiranje i obavještenje o izboru kandidata:

Rangiranje kandidata koji ispunjavaju uslove za upis vrši se prema vremenu prijema prijave.

Spisak primljenih kandidata za učešće na programu obrazovanja biće objavljen dana 13. septembra 2024. godine na sajtu: https://www.ucg.ac.me/mf/centedukacija.

 

Cijena izvođenja Programa obrazovanja:

Cijena izvođenja Programa obrazovanja je 350,00 eura , bez PDV-a, po kandidatu.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.