Zapaženo učešće Mašinskog fakulteta na Danu otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore



















Veliki broj zainteresovanih maturanta danas je posjetio štand Mašinskog fakulteta na Danu otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore (UCG), na kojem je prisustvovalo rukovodstvo Univerziteta na čelu sa rektorom prof. dr Vladimir Božović i rukovodstvo Mašinkog fakulteta predvođeno dekanom prof.dr Radojem Vujadinovićem.

Maturanti su bili u prilici da se informišu o tri studijska programa (tj. Mašinstvo, Drumski saobraćaj i Mehatronika) koji se izučavaju na Mašinskom fakultetu. Pored toga, oni su mogli da preuzmu materijale u kojima su dati najvažniji detalji o svakom studijskom programu. Brojni maturanti su iskazali primjetno interesovanje za opremu, koja je dio laboratorija kojima raspolaže fakultet. Najznačajnije interesovanje su iskazali za simulator vožnje, 3D štampač, robote i drugu opremu.

Dekan, prof. dr Radoje Vujadinović je ovom prilikom izjavio da je izuzetno zadovoljan zbog interesovanja koje maturanti iskazuju za studijske programe na Mašinskom fakultetu, što daje snažan  motiv svim članovima akademske zajednice na fakultetu za dalji rad i stvaranje još boljeg ambijenta za studiranje budućim studenatima ovog fakulteta.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.