Sinergija projekta „AL4LIFE“ i studentske organizacije AIESEC Crna Gora u promociji aktivnosti




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Projektni tim „AL4LIFE“ i studentska organizacija AIESEC ujedinili su napore u pronalasku i izgradnji budućih lidera, pa su tako na Tehničkim fakultetima Univerziteta Crne Gore 13. marta 2024. godine održali promociju svojih aktivnosti.

Projektom AL4LIFE planirano je uspostavljanje alumni strukture Univerziteta Crne Gore, s ciljem da studentima olakša tranziciju ka tržištu rada i pomogne u pronalasku posla, a kroz brojne aktivnosti predviđen je i razvoj njihovih poslovnih vještina.

Studentska organizacija AIESEC predstavlja međunarodni pokret mladih namijenjen ljudima koji teže da kroz sistem praksi u inostranstvu otkriju i razviju svoje potencijale i postanu lideri budućnosti, pa je u tome i prepoznat motiv za saradnju, a dodatni razlog je i to što ogrankom organizacije u Crnoj Gori predsjedava alumnista Univerziteta Crne Gore.

Zainteresovani studenti prilazili su štandovima i raspitivali se o mogućnostima za stručne prakse, a ovakve promocije biće upriličine i u ostalim kampusima Univerziteta Crne Gore.  



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.