Parlamentarna skupština Mediterana nudi prilike za profesionalnu obuku




Parlamentarna skupština Mediterana nudi prilike za profesionalnu obuku

Parlamentarna skupština Mediterana trenutno nudi nekoliko prilika za profesionalnu obuku u okviru svog Sekretarijata, kako u svojoj regionalnoj kancelariji u Napulju (2 radna mjesta), tako i u svom Međunarodnom istraživačkom centru koji se nalazi u Republici San Marino (2 mjesta), sa najranijim mogućim početkom u septembru/oktobru 2023. godine, a predviđeno trajanje obuke je od 4-12 mjeseci.

Polaznici obuke će biti posebno uključeni u rad 1. Stalnog odbora (politička i bezbjednosna saradnja) i 2. Stalnog odbora (ekonomska, socijalna i ekološka saradnja) Skupštine. Mladi istraživači će biti u potpunosti integrisani u aktivnosti vodeće međunarodne organizacije.

  Prijave kandidata koji ispunjavaju sljedeće uslove biće uzete u razmatranje:

  • 18+ godina starosti;
  • Posjedovanje diplome univerzitetskog nivoa, ili da je kandidat uspješno upisan u treću ili višu godinu priznatih univerzitetskih studija;
  • Temeljno znanje jednog od zvaničnih PSM jezika (engleski/francuski/arapski) i veoma dobro poznavanje drugog jezika u regionu.

Prijave se odvijaju u sljedećim koracima:

  1. Posjetite zvanični website PSM;
  2. Izaberite vrstu prakse za koju se prijavljujete (takođe u prilogu);
  3. Popunite formulare za registraciju svojim ličnim podacima (PSM Internship CV obrazac & PSM informacije o stažiranju i uslovi);
  4. Pripremite motivaciono pismo u kojem objašnjavate Vaše razloge za prijavu;
  5. Pošaljite prijavu na: secretariat@pam.int i pamrsm@pam.int.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.