Nova objava - 22.02.2022 15:39




Kolokvijum i popravni kolokvijum iz predmeta Molekularna biologija II, biće održani u terminima koji su napisani na katalogu koji se nalazi u prilogu ove informacije, a to su:

Kolokvijum: 01. 04. 2022. godine, sala A1, početak u 08.00 časova.

Popravni kolokvijum: 15. 04. 2022. godine, sala A1, početak u 08.00 časova.

Na kolokvijumu i popravnom kolokvijumu će biti svo gradivo do 6. nedelje nastave, a to su MUTACIJE (na kolokvijumu i popravnom kolokvijumu će biti uključene i mutacije).

Sledeća vežba iz ovog predmeta (reakcija polimerizacije lanca - PCR) biće održana na platformi MOODLE u 16 časova.

Na pletformu MOODLE ćete ući ulaskom na sajt https://dl.ucg.ac.me/ Zatim ćete na tom sajtu ući na Prirodno-matematički fakultet, odabraćete osnovne studije-BIOLOGIJA, pa ćete odabrati predmet Molekularna biologija (2017) (ne na predmet Molekularna biologija I (2012) ili Molekularna biologija II (2012)). Unećete username i password, koji ste već ranije uzeli od UCG, i tako ući u predmet. U delu OPŠTA SEKCIJA od predmeta Molekularna biologija (2017) kliknućete na BIGBLUEBUTTON VIDEO KOMUNIKACIJA PROFESORA I STUDNATA MOL BIO, a zatim ćete kliknuti na PRISTUPI SESIJI. Zatim ćete dobiti pitanje HOW WOULD YOU LIKE TO JOIN THE AUDIO?, pa ćete kliknuti na MICROPHONE, posle čega ćete ući u BigBlueButton.

Molim da isprobate sve ovo blagovremeno, kako nebiste imali problema sa pristupom na MOODLE. VAŽNA NAPOMENA – OBRATITE PAŽNJU DA STUDENTI PREDMETA MOLEKULARNA BIOLOGIJA II (2012) treba da se uloguju na predmet MOLEKULARNA BIOLOGIJA (2017) (ne na predmet Molekularna biologija II (2012)).

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.