Dani revizije od 16 - 19. oktobra na Ekonomskom fakultetu




Dani revizije od 16 - 19. oktobra na Ekonomskom fakultetu

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u periodu od 16 – 19. oktobra 2023. godine biće organizovan poslovno – edukativni događaj koji promoviše reviziju i zanimanje revizora pod nazivom Dani revizije 2023.

Tom prilikom, u ponedjeljak 16. oktobra u 12:15 h u Amfiteatru, nakon uvodnog izlaganja prof. dr Milana Lakićević, biće upriličena panel diskusija pod nazivom Revizorska profesija - izazovi i perspektive u kojoj će učestvovati predstavnici revizorskih kuća i regulatora. Moderator panel diskusije biće docent dr Tanja Laković. (Agenda u prilogu).

Drugog i trećeg dana, za sve zainteresovane studente, biće organizovane četiri radionice koje će voditi predstavnici revizorskih kuća koje posluju u Crnoj Gori (Raspored radionica u agendu u prilogu).

Četvrtog dana studenti master studija biće u prilici da čuju predavanja Uloga i razvoj unutrašnje revizije u javnom sektoru i Revizija  sredstava iz EU fondova.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave za učešće u radionicama slanjem e-maila na adresu: milica.v@ucg.ac.me najkasnije do ponedjeljka 16. oktobra u 16:00h. Prilikom slanja email-a studenti treba u Subject-u da navedu naziv revizorske firme za čiju se radionicu prijavljuju. Studenti mogu da se prijave za najviše dvije radionice. Makismalan broj prijavljenih po radionici 25 studenata.

Svi studenti koji budu prisustvovali  radionicima  revizorskih firmi  u okviru  događaja „Dani revizije 2023“ dobiće Sertifikat o učešću.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.