Više od 3500 posjetilaca uživalo u Akvarijumu Boka tokom sedmice jubileja Univerziteta Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Institut za biologiju mora je obilježio pedestogodišnjicu Univerziteta Crne Gore otvaranjem vrata Akvarijuma Boka i omogućavanjem besplatnog ulaza posjetiocima, u periodu od 24. do 29. aprila - Dana Univerziteta Crne Gore,.
 
Akvarijum Boka je bio otvoren za sve posjetioce, pružajući im priliku da se upoznaju sa živim svijetom Jadranskog mora. Više od 3500 posjetilaca uživalo je u ljepotama Akvarijuma Boka, a institut je bio počastvovan što je mogao podijeliti ovaj poseban trenutak s njima.

Akvarijum Boka se posebno fokusira na edukaciju predškolskog i školskog uzrasta, što potvrđuje i broj od preko 3200 posjetilaca tog uzrasta u školskoj 2023/2024. godini iz cijele Crne Gore.

Pored upoznavanja sa živim svijetom Jadranskog mora, posjetioci su imali priliku uživati u "plivanju sa delfinima" pomoću virtuelnih naočara. Takođe, tu su i druge pogodnosti, naročito za građane Kotora, uključujući dodatne popuste kroz Kotor pass karticu, a u pripremi je i "city pass" karta koja će omogućiti posjetu više atrakcija uz povoljniju cijenu.

Akvarijum Boka je otvoren svakog dana od 10 do 17 časova, dok će se od 1. juna radno vrijeme produžiti od 9 do 21 čas.

Hvala vam što ste bili dio našeg jubileja!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.