Održan peti trening u okviru obuke Student Business Hub




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u subotu, 2. marta, održana je peta, pretposlednja radionica u sklopu Student Business Hub programa.

Tokom pete radionice, učesnici su imali priliku da usvoje važne vještine donošenja odluke i efikasnog vođenja sastanaka. Kroz stečeno znanje o prioritetima, postizanju rezultata, organizaciji rasporeda, neverbalnoj komunikaciji i sličnim vještinama, polaznici će biti u mogućnosti da efikasno dijele svoje znanje s kolegama ili, u budućnosti, s članovima svojih timova. Na taj način, postaće ključni nosioci vještina koje će doprinijeti njihovom uspjehu u poslovnom okruženju.

Gost pete radionice Student Business Hub programa bila je Nataša Grdinić, izvršni direktor i partner u međunarodnoj kompaniji CMM Investment Counsulting Group koja je sa studentima podelila svoje iskustvo o karijeri i pružila vrijedne uvide o tome kako postati uspješan u određenom poslovnom polju.

Završetak šeste generacije Student Business Hub programa planiran je za 16. mart, kada će polaznicima biti uručeni sertifikati kao potvrda uspešno završenog programa. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.