Crna Gora domaćin Petog globalnog kongresa regenerativne medicine: Više od 100 stručnjaka iz cijelog svijeta od 6. do 8. septembra u Budvi




Crna Gora domaćin Petog globalnog kongresa regenerativne medicine: Više od 100 stručnjaka iz cijelog svijeta od 6. do 8. septembra u Budvi

Crna Gora će od 6. do 8. septembra biti centar okupljanja naučnika i ljekara iz čitavog svijeta, kada će se u hotelu Splendid, u Budvi održati Peti globalni kongres regenerativne medicine (Global Regenerative Congress) u organizaciji Globalne regenerativne akademije (Global Regenerative Academy), a pod pokroviteljstvom Univerziteta Crne Gore i Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Tokom tri dana aktivnog programa, preko 100 međunarodnih i svjetskih stručnjaka će predstaviti najnovija dostignuća u oblasti regenerativne medicine sa posebnim fokusom na primjenu ćelijskih terapija, matičnih ćelija i genetski modifikovanih ćelijskih terapija. Uz različite sesije i stručne panel diskusije, obuhvatiće se širok spektar oblasti poput endokrinologije, ginekologije i urologije, ortopedije i sportske medicine, parodontologije, estetske medicine i ostalih. Panelisti su priznati i višestruko nagrađivani lideri u svojim oblastima, sa bogatim internacionalnim iskustvom.

Global Regenerative Congress ima poseban značaj za Crnu Goru, koja će tokom ovog događaja biti centar medicinske edukacije i inovacija, sa ciljem podsticanja saradnje, unapređujući zdravlje i njegu pacijenata širom svijeta. Kongres je akreditovan od strane Evropskog akreditacionog savjeta za kontinuiranu medicinsku edukaciju (EACCME) sa maksimalnih 13 evropskih CME kredita. Ova prestižna akreditacija osigurava da kongres ispunjava visoke obrazovne standarde.

Organizator kongresa GRA je neprofitna i industrijski nezavisna organizacija posvećena unapređenju regenerativne medicine kroz multidisciplinarni pristup. Misija GRA je da poveže ljekare, istraživače i edukatore širom svijeta, podstičući saradnju i razmjenu znanja u medicinskim oblastima od bazične nauke do kliničkih primjena dovodeći do efikasnijih i manje invazivnih tretmana za brojna medicinska stanja.

Za više informacija posjetite web stranicu https://grcongress.com/, LinkedIn (Global Regenerative Academy Inc.) i Instagram profil @globalregenerativeacademy.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.