Lansirana EYCA mobilna aplikacija




Lansirana EYCA mobilna aplikacija

Da li ste znali da sad do svoje EYCA digitalne kartice možete stići na mnogo lakši i brži način, u potpunosti online putem, bez potrebe za podizanjem fizičke kartice? 

U skladu sa ciljevima u domenu digitalizacije iz Strateškog plana za razvoj EYCA kartice od 2022-2024. godine, naš projektni tim fokusirao se na unapređenje mobilne aplikacije i dostupnosti digitalne kartice. 

EYCA mobilna aplikacija pod imenom EYCA Montenegro (dostupna na iOS i Android platformi), osmišljena je tako da korisnicima olakša pristup i pregled svih pogodnosti, te im omogući da nesmetano uživaju u više od 250 benefita koje EYCA kartica nudi.

 

Ukoliko želite da obnovite karticu koja je istekla ili izvadite novu, pratite sljedeće korake:

  1. Popunite Prijavu za Karticu

Na linku omladinskakartica.me popunite prijavu za preuzimanje kartice. Nakon uspješnog popunjavanja na ekranu će Vam se pojaviti serijski broj vaše EYCA kartice, a isti broj stići će vam i na mejl adresu.

  1. Preuzmite EYCA Montenegro aplikaciju

Preuzmite EYCA Montenegro aplikaciju sa Google Play-a (Android) ili Apple Store-a (iOS) na svom telefonu.

  1. Kreirajte nalog na aplikaciji

Za kreiranje naloga biće neophodno da popunite sljedeća polja: 

  • Mejl adresa - koju ste koristili pri prijavi za karticu;
  • Serijski broj kartice - koji ste dobili putem mejla;
  • Broj telefona;
  • Lozinka - koju vi kreirate; 
  1. Verifikujte nalog

Nakon uspješnog kreiranja naloga, provjerite svoju mejl adresu. U mejlu koji ćete dobiti, klikom na dugme “Potvrdite email adresu” verifikujte svoj nalog.

  1. Prijavite se na aplikaciju

Vratite se na EYCA Montenegro aplikaciju i prijavite se koristeći mejl adresu i lozinku koju ste prethodno postavili.

Ukoliko već imate validnu fizičku karticu, potrebno je da preskočite prvi korak i na mobilnu aplikaciju se registrujte koristeći serijski broj sa vaše kartice.

Nakon toga, vaša EYCA kartica je spremna za korišćenje! 

Detaljno uputstvo, kao i često postavljena pitanja, možete pronaći na linku.

Ukoliko imate problema sa registracijom profila na EYCA Montenegro aplikaciju, molimo vas da  kontaktirate NVO Centar za omladinsku edukaciju (COE) na 067 018 959 ili kroz slanje mejla na info@omladinskakartica.me.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO Centar za omladinsku edukaciju uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih.

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore, od samog početka realizacije, podržava  projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori, kroz kontinuiranu saradnju sa NVO Centar za omladinsku edukaciju (COE).



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.