„Dan otvorenih vrata” Pomorskog fakulteta Kotor 4. aprila 2024. godine




„Dan otvorenih vrata” Pomorskog fakulteta Kotor 4. aprila 2024. godine

Za sve maturante, srednjoškolce, učenike osnovnih škola i sve druge zainteresovane, vrata Pomorskog fakulteta Kotor Univerziteta Crne Gore biće otvorena u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, od 11 do 13:30 časova. U dobroj i pozitivnoj atmosferi, naš tim će se potruditi da prisutnima detaljnije predstavi resurse Pomorskog fakulteta Kotor i sve što on predstavlja i nudi kao savremena visokoobrazovna institucija koja obrazuje pomorski kadar po svjetskim standardima, kao i kadar za sve prateće službe pomorske privrede.

Ovom prilikom, za maturante i buduće studente biće pripremljeni i posebni informativni štandovi kako bi mogli da se informišu u vezi sa mogućnostima studiranja, različitim studijskim programima koji se na našem Fakultetu nude i realizuju, kao i mogućnostima budućeg zaposlenja.

Sa 65 godina dugom tradicijom visokoškolskog obrazovanja i svojim savremenim akreditovanim programima, te naučnim i stručnim kadrom, Pomorski fakultet Kotor Univerziteta Crne Gore sasvim sigurno pruža pravi izbor za novu generaciju studenata kada je pomorska struka u pitanju.

Pomorski fakultet Kotor i Studentska organizacija Fakulteta vas srdačno pozivaju da nas posjetite u četvrtak, 4. aprila, i da uz prigodan informativni i zabavni program, uključujući i “Studentski piknik”, zajedno uživamo u „Danu otvorenih vrata”! Dobro nam došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.